Економічне обґрунтування господарських рішень - Васильцова, Світлана Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У роботі розглянуто питання економічного обґрунтування господарських рішень для подальшого вибору напрямку діяльності підприємства.
Keywords: господарські рішення; прибутковість; організації господарської діяльності; техніко-економічні показники