Технология информационного обеспечения управления на основе системно-объектного подхода "Узел-Функция-Объект" - Маторин, С. И.; Зимовец, О. А.; Жихарев, А. Г. (НТУ "ХПИ", 2007)
Розглядаються деякі перспективні напрямки розвитку оригінального системно-об’єктного підходу, заснованого на графоаналітичному уявленні системи у вигляді конструкції "Узел-Функція-Об’єкт", а також програмного CASE-інструментарія "UFO-toolkit", який автоматизує процедуру моделювання систем та процесів за допомогою даного підходу.

Perspective directions of development of the original system-objective approach based on graph analytical representation of system in the form of construction "Unit-Function-Object" and also program CASE-toolkit "UFO-toolkit", automating of procedure modelling systems and processes by means of the given approach are considered.
Keywords: CASE-инструментарий; УФО-элемент; правила системной декомпозиции; семантическую сеть; логистические цепочки