Підтримка прийняття управлінських рішень в системі контролінгу - Ходирєва, Оксана Олегівна; Кодочигов, Дмитро Олексійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Контролінг раціоналізує інформаційні потоки на підприємстві, забезпечує координацію та обґрунтовану підтримку управлінських рішень, завдяки чому відбувається процес прийняття рішень спрямований на забезпечення розвитку організації.
Keywords: управлінська інформація; підприємства; менеджмент; управлінські цілі