Застосування освітнього порталу для забезпечення професійної освіти у ВНЗ - Байло, Марина Юріївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У роботі запропоновано концептуальний підхід до викладання в ВНЗ України дисциплін професійного напрямку з використанням освітнього порталу. Розглянуті шляхи реалізації дидактичних принципів при використанні освітніх порталів для викладання дисциплін професійного циклу.

In the proposed conceptual approach to teaching in higher educational Institutions of Ukraine disciplines of professional orientation with the use of educational portals. The ways of implementation of didactic principles in the use of educational portals for teaching disciplines of professional cycle.
Use of the educational portal for professional education universities
Keywords: освіта вища; технології інформаційні; підготовка фахівців; якість освіти; процес навчальний; інновації; educational portal; information technology; professional education