Дослідження складових концепції сталого розвитку - Скляренко, Максим Геннадійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
На основі проведеного дослідження пропонується розглядати концепцію сталого розвитку яка категорію, яка поєднує в собі три складові: економічну, соціальну та екологічну. Характеристика цих складових сталого розвитку може бути зведена до положень, які детально розглядаються в науковій доповіді.
Keywords: сталий розвиток; концепція; методологія; забезпечення; оцінювання; промислові підприємства