Персоналізований маркетинг в діяльності університетів - Клімов, Максим Володимирович (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
В доповіді обґрунтовано, що персоналізований маркетинг відкриває для університетів широкі можливості для підвищення ефективності своєї діяльності, покращення освітніх сервісів і зміцнення взаємовідносин із різними групами аудиторії. Його успішне впровадження вимагає стратегічного підходу, інвестицій у цифрові технології, розвитку компетенцій персоналу й орієнтації на довгострокову побудову цінності для студентів.
Keywords: освітні послуги; маркетинг; персоналізація; студенти; викладачі; ринок