Розвиток сучасного українського суспільства у соціологічному вимірі - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Збірник містить тези доповідей науковців, аспірантів, здобувачів вищої освіти – учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток сучасного українського суспільства у соціологічному вимірі», що відбулась 15 грудня 2023 р. Матеріали друкуються в авторській редакції.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; проблеми молоді; проблеми студентства; проблеми освіти; сучасні суспільні проблеми; цифрові комунікації