Особливості обліку операцій з передачі корпоративних прав - Акімова, Н. С.; Бочуля, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто правові аспекти передачі корпоративних права. Досліджено порядок оподаткування операцій з корпоративними правами. Визначено загальні аспекти та особливі риси відображення в обліку передачі корпоративних прав.

The legal aspects of transmission of corporate rights are considered. It is investigational order of taxation of operations with corporate rights. Certainly general aspects and special lines of reflection in the account of assignment of corporate rights.
Keywords: юридично-облікові аспекти; статутний капітал; майно; статутний капітал; оподаткування операцій