Роздрібні торговельні мережі: регіональні фактори розвитку - Власова, Наталія Олексіївна; Колчкова, О. В. (АдвА, 2012)
У монографії подано теоретичні положення та методичний інструментарій, які забезпечують підвищення якості та ефективності стратегічного управління розвитком торговельних мереж з урахуванням регіональних факторів. Монографія призначена для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, наукових та практичних працівників у галузі торгівлі.
Keywords: якість; ефективність економічна; управління стратегічне; підприємство; оцінка інтегральна; потенціал; монографія