Навчальна програма з дисципліни "Програмні комплекси аналіза і пректування" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2010)
Предмет програмні комплекси аналізу і проектування (ПКФіП) уявляє собою предмет про процес розробки систем, та призначений для пояснення різних аспектів як розробки програмного забезпечення так і різних методів, що використовуються для побудови комп’ютерних систем. Він також лежить в основі різноманітних дисциплін інженерної розробки ПЗ і служить для оформлення концепції майбутніх фахівців програмного забезпечення.
Keywords: програмне забезпечення; планування проектів; понятійний апарат; тематичний план