Математична модель теплообміну при перемішуванні мішалками з магнітним приводом - Ружинська, Л. І.; Кузьменко, К. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В хімічній та фармацевтичній промисловості широко використовуються апарати з мішалками з магнітним приводом. Авторами приводиться математична модель теплообміну при перемішуванні рідини в таких апаратах.

Apparatus with mixers with magnetic drives are widely used in chemical and pharmaceutical industry. The authors present mathematical model of heat transfer processes in the time of liquid mixing in such apparatus.
Keywords: хімічна промисловість; фармацевтична промисловість; апарати; рідина; mathematical model; heat transfer; magnetic drive