Мардус, Наталія Юріївна2022-11-162022-11-162020Мардус Н. Ю. Обліково-аналітичне забезпечення, як основне джерело формування інформаційної бази підприємств готельно-ресторанної справи / Н. Ю. Мардус // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : труди 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред.: Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 138-141.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59244ukготельно-ресторанний бізнессуб'єкт господарюваннясистематичний аналізобліково-аналітичне забезпеченняконкурентні переваги підприємстваОбліково-аналітичне забезпечення, як основне джерело формування інформаційної бази підприємств готельно-ресторанної справиArticlehttps://orcid.org/0000-0001-8551-1544