Систематизація принципів забезпечення розвитку внутрішнього ринку товарів - Мардус, Наталія Юріївна (Видавничий дім "Гельветика", 2018)
Стаття присвячена дослідженню розвитку процесу забезпечення внутрішнього ринку та сформоване поняття «забезпечення внутрішнього ринку». Досліджено і систематизовано принципи забезпечення розвитку внутрішнього ринку товарів, які формують його методичну базу. Встановлено, що сукупність принципів забезпечення розвитку внутрішнього ринку повинна бути побудована наступним чином: загальні принципи побудови системи; принципи розвитку внутрішнього ринку товарів; принципи процесу забезпечення.

The article is devoted to the study of the development of the process of providing the domestic market and the concept of “ensuring the domestic market”. The principles of ensuring the development of the internal market of goods, which form its methodical basis, investigated and systematized. It is established that the set of principles for ensuring the development of the internal market should be constructed as follows: general principles of system construction; principles of development of the internal market of goods; principles of the provision of the process.
Systematization of principles of development of internal market development
Keywords: національна економіка; внутрішній ринок; теорія початкової стадії; товари; principle; provision; development; internal market of goods; approach