Дослідження умов розчинення та гідролізу компонентів при одержанні стабільних титановмісних розчинів - Вахула, Я. І.; Бесага, Х. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті пропонується оптимальний режим розчинення і гідролізу компонентів для одержання високоякісного нанодисперсного порошку титан (IV) оксиду, допованого сіркою (S-TiO₂). Встановлено оптимальний склад однорідного титановмісного розчину, стабільного в часі.

The optimal sequence of dissolution and hydrolysis of components for the receipt of high-quality sulphur doped titanium dioxide nanopowder (S-TiO₂) has been offered in the article. The optimal composition of stable in time homogeneous titan containing solution has been set.
Keywords: хімічна технологія; фотокаталізатори; нанокристалічні матеріали; хімічна промисловість; титановмістні розчини