Проблеми професійної підготовки бакалаврів машинобудівних спеціальностей - Асєєва, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
У роботі розглянуті проблеми якісної підготовки майбутніх бакалаврів машинобудівних спеціальностей.
Keywords: бакалаври; машинобудівні спеціальності; формування професійної компетентності; базові компетенції; вища освіта