Спосіб одержання каталізаторів очистки відпрацьованих газів від монооксиду вуглецю - Ведь, Марина Віталіївна; Сахненко, Микола Дмитрович; Глушкова, Марина Олександрівна; Зюбанова, Світлана Іванівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Спосіб одержання каталізаторів очистки відпрацьованих газів від монооксиду вуглецю, що полягає в осадженні активного шару на металеву основу, причому активний шар формують електроосадженням в одну стадію в імпульсному режимі при густинах струму 0,5-10 А/дм²; шпаруватості 5-11, частоті імпульсів 18-40 Гц впродовж 5-20 хвилин з електроліту, що містить натрію пірофосфат, натрію цитрат та катіони співосаджуваних металів.
Keywords: патент; хімічні реакції; газові викиди; промислові підприємства; випускні гази; електроосадження