Робоча програма навчальної дисципліни "Blockchain: основи та приклади застосування" - Євсеєв, Сергій Петрович; Воропай, Наталя (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Blockchain: основи та приклади застосування" – засвоєння теоретичних основ використання блокчейн технології, основи криптовалют та смарт-контрактів.
Keywords: блокчейн; blockchain; криптовалюти; смарт-контракти; криптографічні методи; блокчейн платформи