Крижова, Ю. П.Проява, К. М.2017-11-062017-11-062008Крижова Ю. П. Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировини / Ю. П. Крижова, К. М. Проява // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 3. – С. 102-105.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32491Обґрунтована необхідність використання в раціоні харчування продуктів, які містять морські водорості цистозіру чорноморську та фукус, для групової та індивідуальної профілактики йододефіциту, розроблені рецептури котлет, визначені мікробіологічні, фізико-хімічні та технологічні показники, в тому числі втрати йоду при термічній обробці (смаженні).ukраціон харчуванняцистозіра чорноморськайододефіциттермічна обробкабурі водоростінапівфабрикатиВикористання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировиниArticle