Мазаєва, Вікторія СергіївнаСитнік, Наталія СергіївнаФедякіна, Зоя Павлівна2023-09-072023-09-072019Мазаєва В. С. Дослідження процесів плавлення та кристалізації оливкової олії методом диференційної скануючої калориметрії / В. С. Мазаєва, Н. С. Ситнік, З. П. Федякіна // Здоров'я нації і вдосконалення фізкультурно-спортивної освіти : матеріали 1-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 3-4 жовтня 2019 р. = Health of nation and improvement of physical culture and sports education : 1st Intern. Sci. and Practical Conf., October 3-4, 2019 / гол. ред. А. В. Кіпенський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Мадрид, 2019. – С. 322-326.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/68744Досліджено процеси плавлення та кристалізації двох зразків оливкової олії методом диференційної скануючої калориметрії (ДСК). Термічну поведінку зразків визначено шляхом моніторингу температур фазових переходів. Проведено порівняльну оцінку одержаних даних для двох зразків оливкової олії.ukоливкова оліядиференційна скануюча калориметріяпроцес плавленняпроцес кристалізаціїДослідження процесів плавлення та кристалізації оливкової олії методом диференційної скануючої калориметріїArticle