Партнерство бізнесу й університетів як умова інноваційного розвитку України - Завєтний, Сергій Олександрович; Пономарьов, Олександр Семенович; Пазиніч, Станіслав Миколайович (Національний університет "Києво-Могилянська академія", 2010)
Через консерватизм сучасної освіти її зміст і характер не відповідають новим суспільним вимогам, що негативно позначається на кадровому забезпеченні бізнес-структур. Запропоновано систему партнерства бізнесу й університетів як засіб ефективного розв'язання означеної проблеми.

It is shown that from conservatism of modern education its maintenance and character does not answer new public requirements that negatively affects skilled providing of business. The system of partnership of business and universities as mean of effective decision of the indicated problem is offered.
Partnership of business and universities as condition of innovative development of country
Keywords: вища школа; інновації; конкурентоспроможність фахівців; партнерство