Визначення цілей діяльності ремонтних служб в процесі реструктуризації - Погорєлов, Ігор Миколайович; Погорєлова, Людмила Василівна (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуті питання визначення цілей діяльності ремонтних служб, зокрема, в умовах реструктуризації діяльності підприємств, з метою як підвищення ефективності діяльності ремонтних служб, так і успішного проведення реструктуризації підприємства в цілому

The matters of the goals of repair services, particularly in terms of restructuring of enterprises to improve business performance as repair services and the successful restructuring of the whole enterprise
Keywords: діяльність підприємства; собівартість продукції; витрати; допоміжні служби підприємства; реструктуризація підприємства; система управління