Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Економічна статистика" - Стригуль, Лариса Станіславівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання мають на меті надати допомогу студентам у процесі виконання самостійної роботи з курсу «Економічна статистика». Методичні вказівки містять роботи, які дозволять студентам самостійно оволодіти фундаментальними знаннями, професійними вміннями та навичками діяльності за фахом, досвідом творчої та дослідницької діяльності. Завдання відповідають програмі дисципліни. Теми розташовані в логічному порядку: кожна попередня служить теоретичним підґрунтям для вивчення наступної. Але при цьому кожна з тем є самостійним розділом і може вивчатися відокремлено. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» зі спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа»; 242 «Туризм і рекреація».
Keywords: сфера гостинності; методичні вказівки; індивідуальні завдання; економічна статистика; готельно-ресторанний бізнес