Стригуль, Лариса Станіславівна2024-10-022024-08Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Економічна статистика" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спец.: 241 "Готельно-ресторанна справа"; 242 "Туризм і рекреація" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 19 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81934Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання мають на меті надати допомогу студентам у процесі виконання самостійної роботи з курсу «Економічна статистика». Методичні вказівки містять роботи, які дозволять студентам самостійно оволодіти фундаментальними знаннями, професійними вміннями та навичками діяльності за фахом, досвідом творчої та дослідницької діяльності. Завдання відповідають програмі дисципліни. Теми розташовані в логічному порядку: кожна попередня служить теоретичним підґрунтям для вивчення наступної. Але при цьому кожна з тем є самостійним розділом і може вивчатися відокремлено. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною навчального процесу підготовки бакалаврів в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» зі спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа»; 242 «Туризм і рекреація».ukсфера гостинностіметодичні вказівкиіндивідуальні завданняекономічна статистикаготельно-ресторанний бізнесМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Економічна статистика"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234