Інститути та інновації: проблеми та механізми взаємодії - Тимошенков, Ігор Владиславович; Нащекіна, Ольга Миколаївна (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Охарактеризовано місце і роль інновацій у соціально-економічному розвитку України. Розглянуто інституційні основи інноваційного розвитку економіки. Проаналізовано напрями та форми взаємодії інститутів та інновацій. Визначено завдання вдосконалення інститутів в Україні як ключової умови та основи інноваційного розвитку країни.

Based on this goal, the following research tasks were formulated: to identify and characterize the place and role of innovations in the social and economic development of a country; to analyze directions and forms of interactions between institutions and innovations; to identify institutional foundations for innovative development of a society.
Institutions and innovation: problems and mechanisms of interaction
Keywords: інститути; інновації; інноваційний розвиток; глобальний індекс інновацій; національна інноваційна система; global innovation index; innovations; innovative development; institutions; national innovation system