Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Інформаційні технології в економічній діяльності" - Фощій, Петро Миколайович; Ковшик, Валентин Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У методичних вказівках наведено запитання для самостійного опрацювання студентами, завдання та задачі для домашньої роботи в рамках вивчення дисципліни ««Інформаційні технології в економічній діяльності». Також наводяться питання для підготовки до підсумкового контролю та перелік рекомендованої літератури.
Keywords: інформаційні технології; економічна діяльність; менеджмент; апаратне забезпечення; програмне забезпечення; інтернет-технології; електронні таблиці; бази даних; системи планування ресурсів підприємства; кібербезпека; штучний інтелект