Расчетная оценка эффективности различных схемных решений при рекуперативной осушке воздуха - Братута, Эдуард Георгиевич; Змиевской, Г. А. (НТУ "ХПИ", 2002)
На підставі чисельної реалізації математичної моделі процесу тепло- і масообміну у трубчастому теплообміннику проаналізована ефективність різних схемних рішень взаємного руху теплоносіїв при рекуперативній сушці стислого повітря.
Keywords: рекуперативная осушка воздуха; сжатый воздух; трубчатые охладители; охладительные установки