Оптимальний обсяг статистичної вибірки для цифрової демодуляції широкосмугових сигналів з керованою ентропією в комп’ютерних системах - Козленко, М. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено дослідження ефективності цифрової демодуляції широкосмугових сигналів з керованою ентропією в залежності від розміру статистичної вибірки, що використовується для оцінювання. Отримано числові значення, що дозволяє максимізувати завадостійкість обміну даними в розподілених комп’ютерних та телекомунікаційних системах та мережах загального та спеціального призначення.

Optimal dimension of the statistical sample for the variable entropy spread spectrum signals digital demodulation has been obtained. Optimal dimension samples using improves the noise proof feature index of the data communication in the distributed computer and telecommunication systems.
Optimal dimension of the statistical sample for the variable entropy spread spectrum signals digital demodulation
Keywords: обмін даними; завадостійкість; телекомунікаційні системи; statistical sample; spread spectrum signal; variable entropy; computer system