Актуалізація змісту дисципліни "Вступ до спеціальності" у підготовці бакалаврів з маркетингу - Конохова, Зоя Петрівна (Переяслав-Хмельницкий государственный педагогический университет им. Григория Сковороды, 2017)
У статті розглядаються особливості викладення дисципліни "Вступ до спеціальності" студентам, які навчаються за спеціальністю "маркетинг". Наголошується на необхідності розгляду ринку як механізму взаємодії економічних суб'єктів, функціонування якого породжує специфічні потоки інформації. Пропонується спрямувати навчальний процес на формування більш широких компетентностей маркетологів у сфері інформаційних технологій. У майбутній професійній діяльності це забезпечить їм можливість ефективно обробляти великі масиви інформації, використовувати можливості сучасних комунікаційних систем.

In the article features of the presentation of the discipline "Introduction to the specialty" to students studying in the specialty "marketing" are considered. There is a need to consider the market as a mechanism for interaction of economic entities, the functioning of which generates specific information flows. It is proposed to focus the educational process on the formation of broader competencies of marketers in the field of information technology. In the future professional activity this will provide them with an opportunity to efficiently process large amounts of information, use the capabilities of modern communication systems.
Actualization of the content of the discipline "Introduction to the specialty" in the training of bachelors of marketing
Keywords: навчання; маркетинг; ринок; інформаційний потік; комунікаційна система; персоналізація маркетингових комунікацій; training; marketing; market; information flow; communication system; personalization of marketing communications