Визначення товарних якостей газових конденсатів - Богоявленська, Олена Володимирівна; Троценко, Олександр Володимирович; Кулебякін, А. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Досліджено фізико-хімічні характеристики та фракційний склад газових конденсатів різних родовищ. За отриманими результатами проведено типізацію та оцінку товарних властивостей конденсатів.

The gas condensates physicochemical characteristics and fractional composition of various deposits are investigated. Based on the results the condensates typing and evaluation of product properties has been carried out.
Gas condensates commodity quality determination
Keywords: газовий конденсат; фізико-хімічні характеристики; фракційний склад; моторні палива; gas condensate; physical and chemical characteristics; fractional composition; motor fuels