Аспекти організації обліку і фінансової звітності - Мардус, Наталія Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна (Херсонський державний університет, 2014)
Розроблено концепцію облікової політики, організації бухгалтерського обліку на підприємстві та фінансової звітності з урахуванням національних і міжнародних стандартів.

Article is devoted to developing the concept of accounting policies, accounting organization in the enterprise and financial reporting in accordance with national and international standards.
Aspects of accounting and financial reporting
Keywords: рекомендації методичні; облік бухгалтерський; баланс; політика облікова; стандарт; актив; guidelines; accounting; financial statements; balance sheet; accounting policy; standard; assets