Технологія збагачення корисних копалин - Білецький, Володимир Стефанович; Смирнов, Валерій Олександрович (Східний видавничий дім, 2009)
Викладені теоретичні основи і технологія процесів збагачення корисних копалин. Розглянуті основні конструкції технологічного обладнання, його принцип дії і технологічні характеристики. Викладені методи контролю технологічного процесу і базисні положення охорони навколишнього середовища. Видання призначене для студентів вузів та фахівців гірничих спеціальностей.
Keywords: корисні копалини; збагачення корисних копалин; переробка корисних копалин; грохочення; дроблення; подрібнення; гідравлічна класифікація; флотація; магнітне збагачення; електричне збагачення; пневматичне збагачення; промивка; відсадка; збагачувальні фабрики; заключні процеси