К вопросу об исследовании прочностных характеристик корпуса выбивной машины и динамических процессов при выбивке отливок - Барчан, Евгений Николаевич; Ткачук, Николай Анатольевич; Грабовский, Андрей Владимирович (Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт", 2007)
У статті запропоновано обґрунтування раціональних розрахунково-експериментальних параметрів вибивальної машини. Наводяться уточнені результати визначення параметрів, що відповідають за міцність та динамічні характеристики. Результати наведені у вигляді графіків та картин розподілу переміщень, деформацій та напружень.

The groundings of rational computational-experimental parameters of shake-out-machine are given in the article. The specified results of parameter determinationthat are responsible for strength and dynamic characteristics are given. Results are presented as the graphs and pictures of distribution of displacements, deformations and stresses.
Keywords: импульс; нагрузка; напряженно-деформированное состояние; динамические процессы