Юрова, Т. А.Рацук, М. Є.Канівець, І. С.2023-12-052023-12-052023Юрова Т. А. Дослідження дії бензойної кислоти на мікробіологічні показники фруктових соків [Електронний ресурс] / Т. А. Юрова, М. Є. Рацук, І. С. Канівець // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 152-154.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71525ukхарчова промисловістьхарчові продуктизберігання продуктівконсервація продуктівконсервантиздорова їжабензойна кислотаплодово-овочеві сокиДослідження дії бензойної кислоти на мікробіологічні показники фруктових соківArticle