Чоні, І. В.2017-11-032017-11-032008Чоні І. В. Дослідження аналітичних моделей властивостей кінцевого продукту при розробці нових рецептур соусів з борошном злакових / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 3. – С. 105-110.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32486В даній статті проведене дослідження кінцевих властивостей емульсій на основі перлового та вівсяного борошна й обґрунтуванні вихідні значення основних інгредієнтів для розробленої технології.ukемульсіяперлове борошновівсяне борошнохарчова промисловістьДослідження аналітичних моделей властивостей кінцевого продукту при розробці нових рецептур соусів з борошном злаковихArticle