Єна, Н. М.Кондрашов, Сергій Іванович2020-07-202020-07-202016Єна Н. М. Структурно-механічні властивості жирів та прилад Камінського / Н. М. Єна, С. І. Кондрашов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 58.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47466ukхарчова промисловістьрослинні жириметоди визначення твердостінавантаженнядеформаціятвердість жирівСтруктурно-механічні властивості жирів та прилад КамінськогоThesis