Математичне моделювання електромеханічних процесів у вентильному двигуні постійного струму - Ткачук, Василь Іванович; Жук, Володимир Іванович (НТУ "ХПІ", 2014)
На основі вихідних допущень створено математичну модель, яка описує електромеханічні процеси у вентильному двигуні постійного струму з явнополюсним статором і збудженням від постійних магнітів.

On the basis of initial assumptions, a mathematical model that describes electromechanical processes in a brushless DC electric motor with a salient-pole stator and permanent-magnet excitation is created.
Mathematical modeling of electromechanical processes in a brushless DC motor
Keywords: статор; постійний магніт; технологічна еволюція; трифазний вентильний двигун; mathematical model; electromechanical processes