Бухкало, Світлана Іванівна2018-08-142018-08-142018Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести) : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – 2-е вид., перероб. – Київ : Центр навчальної літератури, 2018. – 108 с.978-617-673-424-6https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/37225Викладено основи комплексних інноваційних заходів для загальної технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням теплофізичних, фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі інтеграції теплообмінних систем. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних енергоефективних заходів, основні характеристики сировини і допоміжних матеріалів, можливі зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач. Розглянуті питання особливостей сучасного виробництва кондитерських виробів за різновидами асортименту та сировини для отримання заданого цільового продукту, а також наведені приклади, задачі й тестові завдання з курсу з метою розвитку практичних навичок самостійного розв'язку різноманітних науково-виробничих завдань. Призначено для студентів харчових і хіміко-технологічних спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.ukхарчова промисловістьтехнологія харчових продуктівпродукти харчуванняпшеничне тістодріжджіхарчові волоконаборошняні кондитерські виробицукрове печивоавтолітична активність борошнаборошноцукрові помадні масицукеркові корпусицукрова помадкахарчова цінність яєцьЗагальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести)Book chapter