Дидактичнi проблеми застосування iнформацiйних технологiй навчання у вищих навчальних закладах - Шевченко, Л. С.; Ткаченко, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті проаналізовано поняття "інформаційні технології", проведено порівняльний аналіз основних компонентів парадигми педагогічної науки в традиційних умовах та в умовах упровадження інформаційних технологій

A concept of "information technologies" is analysed in the article, the comparative analysis of basic components of paradigm of pedagogical science in traditional conditions and under the provisions of introduction of information technologies is investigated
Didactic problems of use of information technologies of training in higher educational institutions
Keywords: інформатизація освіти; комунікаційні технології; педагогічна практика; комп‘ютерні засоби; дидактика; технологізація навчання