Основні напрямки зниження ризику кредитних операцій з точки зору запобігання нелегальної фінансової діяльності - Каракулов, А. Б.; Смоловик, Раїса Федорівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті аналізуються фактори, що впливають на поліпшення якості контролю результатів господарської діяльності, прибутку; приводяться конкретні розрахунки по пропонованих заходах сприятливому зниженню ризику фінансових операцій.

The article analyses factors affecting improvements in monitoring economic performance, profit; provides specific calculations on the proposed activities may assist in reducing the risk of financial operations.
Keywords: резерв; контроль; ліміт; банк; диверсифікація; reserve; control; limit; Bank; credit; finance; diversification