Неперервні випадкові величини. Модуль 3 - Боєва, Анна Анатоліївна; Решетнікова, Світлана Миколаївна; Мезерна, Марія Віталіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Навчально-методичний посібник містить короткі теоретичні відомості з трьох тем курсу теорії ймовірностей: «Неперервні випадкові величини», «Числові характеристики неперервних випадкових величин», «Найбільш поширені розподіли неперервних випадкових величин». Розібрані приклади задач, надані завдання для аудиторних занять і самостійної роботи студентів, а також 30 варіантів індивідуальних розрахункових завдань. Призначено для студентів економічних спеціальностей усіх форм навчання.
Keywords: навчально-методичний посібник; навчальний посібник; теорія ймовірностей; неперервні випадкові величини; числові характеристики; найбільш поширені розподіли; самостійна робота; індивідуальні розрахункові завдання