Роль ринку криптовалют в забезпеченні продовольчої безпеки країни - Мехович, Єлизавета Сергіївна (Миколаївський національний аграрний університет, 2024)
Розвиток ринку криптовалют є важливим явищем, яке має потенціал змінити фінансову систему та спосіб, яким ми взаємодіємо з грошима. Однак, важливо також пам'ятати про ризики, пов'язані з цим ринком, і приймати обдумані рішення при залученні до нього. Зацікавленість як інвесторів, так і споживачів у криптовалютах може впливати на їхню популярність та ціни. Криптовалюти мають потенціал змінити спосіб, яким ми працюємо з фінансами, сприяючи більшому доступу до фінансових послуг та інноваціям у галузі фінансової діяльності.
Keywords: ринок криптовалют; курс; динаміка; ефект; прибуток; попит; пропозиція