Механізми забезпечення стійкості ринку двосторонніх договорів - Швецов, М. В.; Ганус, О. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
Прогнозування стійкості ринку двосторонніх договорів на основі аналізу існуючої цінової еластичності попиту на електричну енергію
Keywords: електроенергетика; електропередавальні компанії; ринок електричної енергії; автоматизовані системи обліку