Метод відновлення 3D об'єкта з використанням поліноміальної інтерфлетації - Першина, Юлія Ігорівна; Шилін, Олександр Вікторович (Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2017)
Викладено метод відновлення внутрішньої структури тривимірного тіла за допомогою поліноміальної інтерфлетації з використанням відомих томограм (слідів), що лежать на системі довільних площин, який є узагальненням методу відновлення тіла за відомими томограмами на системі трьох груп паралельних площин. Проведений чисельний експеримент цього методу.
Keywords: томограми; поліноми; тривимірні тіла; сліди; оператори; матриці; математичні моделі