Гладкий, Федір ФедоровичКуниця, Катерина ВікторівнаЛитвиненко, Олена Анатоліївна2016-11-282016-11-282015Пат. 95911 Україна, МПК A23D 9/02 (2006.01). Спосіб одержання жиру хлібопекарського [Текст] / Ф. Ф. Гладкий, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко ; патентовласник Нац. техн. ун-т "ХПІ". – № u 2014 08290 ; заяв. 21.07.2014 ; публ. 12.01.2015, Бюл. № 1. – 4 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/24967Спосіб одержання жиру хлібопекарського шляхом фракційної кристалізації олії. Жир отримують в результаті процесу фракціювання соняшникової олії насиченого типу після кристалізації за температури 4-5 °C.ukмодель кориснапатентпромисловість олійно-жировакристалізація фракційнаолія бавовнянаолія соняшниковаСпосіб одержання жиру хлібопекарськогоTechnical Report