Спосіб одержання жиру хлібопекарського - Гладкий, Федір Федорович; Куниця, Катерина Вікторівна; Литвиненко, Олена Анатоліївна (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Спосіб одержання жиру хлібопекарського шляхом фракційної кристалізації олії. Жир отримують в результаті процесу фракціювання соняшникової олії насиченого типу після кристалізації за температури 4-5 °C.
Keywords: модель корисна; патент; промисловість олійно-жирова; кристалізація фракційна; олія бавовняна; олія соняшникова