Безпечна експлуатація бункерів для зберігання зерна на елеваторах - Помешкіна, І. Л.; Райко, Валентина Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглянуто проблеми елеваторної промисловості, причини травмувань та правила безпеки при експлуатації зернових бункерів.

Problems of elevator industry, causes of injuries and safety rules for the operation of grain bins.
Safe operation of grain storage bins at elevators
Keywords: бункер; зерно; сільськогосподарський продукт; безпеки праці; робітник; безпечні умови праці; grain bin; grain