Розробка і впровадження індикатора параметрів енергоспоживання в розподільчих електричних мережах - Хоменко, Ігор Васильович (НТУ "ХПІ", 2015)
Розглянуто питання реалізація ефективних засобів контролю електричних параметрів трифазної мережі та основних споживачів електричної енергії. Пропонується розробка індикатора параметрів енергоспоживання трифазних кіл змінного струму до 1000 В, що працює у безперервному режимі. Індикатор розроблений з використанням сучасної елементної бази. Розробка базується на широкому використанні математичного апарату, засобів вимірювальної техніки та нестандартних рішень формування діагностичних параметрів.

The question of the implementation of effective controls electrical parameters of three-phase networks and major consumers of electricity. It is proposed to develop energy indicator parameters for three-phase ac circuits up to 1000 V, operating in continuous mode. The indicator is designed using modern components. The development is based on extensive use of mathematical tools, measuring instruments and innovative solutions forming diagnostic parameters.
Development and implementation indicator power consumption in the electrical distribution network
Keywords: енергозберігаючі технології; реактивна потужність; активна потужність; центральний процесор STM32; LED parameters power; active power; reactive power; CPU STM32