Методичні вказівки до виконання практичних завдань з дисципліни "Маркетинг" - Чернобровкіна, Світлана Віталіївна; Васильцова, Світлана Олександрівна; Кітченко, Олена Миколаївна (Видавничий центр НТУ "ХПІ", 2022)
Методичні вказівки передбачають розв’язування стандартних вправ і задач, вирішення найбільш поширених проблем та ситуацій, які мають місце на внутрішньому ринку України, а також ринках ЄС. Методичні вказівки адаптовані до вимог Європейської системи ECТS (European Credit Transfer System).
Keywords: методичні вказівки; практичні завдання; маркетингова діяльність; сегментація ринку; позиціонування товару; кон'юктура ринку