Пристрій для передачі обертового моменту між ексцентрично розташованим ротором та валом - Юхимчук, Володимир Данилович; Наній, Віталій Вікторович; Маслєнніков, Андрій Михайлович (ДП "Український інститут промислової власності", 2011)
Пристрій для передачі обертового моменту між ексцентрично розташованим ротором і валом, що містить масивний ротор, вал, який відрізняється тим, що на валу розташовано жорстко закріплений диск у вигляді багатокутника.
Keywords: патент; корисна модель; машинобудування; масивний ротор; жорстко закріплений диск; стопорні кільця; технологічність; витрати