Дослідження методів оцінювання конкурентоспроможності - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Зозуля, Марина Олександрівна (Львівський національний аграрний університет, 2021)
Доведено, що можливість підприємства конкурувати безпосередньо залежить від конкурентоспроможності товару й сукупності економічних методів діяльності фірми, які впливають на результати конкурентної боротьби.
Keywords: конкурентні переваги; ринок; промислові підприємства; інвестування