Автономна система для збору сміття в океані, очисні споруди - Бут, Р. С.; Березуцька, Наталія Львівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано доцільність та необхідність використання автономних очисних споруд.

Feasibility and necessity of using autonomous treatment facilities.
Autonomous system for the collection of garbage in the ocean, treatment facilities
Keywords: забруднення води; автономність; water pollution; autonomy