Визначення втрат потужності на дискове тертя заглибних відцентрових насосів при видобутку водонафтової продукції - Шевченко, Наталія Григорівна; Коваль, Олена Сергіївна; Люлін, Д. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Метою роботі є дослідження впливу втрат потужності на дискове тертя в загальному балансі втрат енергії в заглибних відцентрових насосах, що перекачують водонафтову продукцію.
Keywords: втрати потужності на дискове тертя; заглибні відцентрові насоси; водонафтова продукція; видобуток; нафтові свердловини